تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
نام : | |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollName->
<-PollItems->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 10
بازدید هفته : 55
بازدید ماه : 4837
بازدید کل : 362243
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
نکات خانه داری-ســاده، کــم هـزینـه و مـفید
شگردهایی که برخی خانمها یا آقایان برای آشپزی، نگهداری مواد غذایی و آسایش بیشتر در زندگی میدانند، در عین سادگی، مفید و لذتبخش نیز هستند. در این مطلب به چند نکته کارساز در این رابطه اشاره شده است:
● استفاده بهینه از سبزی خشک
چنانچه قصد استفاده از سبزی خشک در غذاها را دارید، توصیه میکنیم حدود سه ـ چهار ساعت قبل سبزیها را درون آب سرد خیس کنید تا به تدریج نرم شده و به صورت سبزی تازه در آیند.
● قابلمههای صحرایی
اگر در پیک نیک قصد کردید در قابلمه، ماهیتابه یا کتری خود، روی زغالهای صحرایی غذا درست کنید، اما نگران سیاه شدن بیرون ظرف خود هستید، کافی است به پشت ظروف خود کمی خمیر ریشتراشی بمالید. با این تدبیر سیاهی ناشی از دود زغال و اجاق به راحتی پاک خواهد شد؛ بدون آنکه خراشی به ظروف شما وارد شود.
● سرکه و نمک در فنجان چای
برای شستن لیوانها و فنجانهای شیشهای که بر اثر خوردن چای، کدر و بدمنظره شدهاند، میتوانید هفتهای یکبار همه لیوانها را در محلول سرکه و نمک خیسانده، بعد شسته و آبکشی کنید تا درخشندگی روز اول خود را پیدا کنند.
● قند ادکلنی
برای خوشبو شدن فضا و محیط خانه میتوانید به روش زیر عمل کنید:
در یک نعلبکی کمی ادکلن خوشبو ریخته و یک حبه قند چهار گوش در آن بیندازید، طوری که ادکلن را خوب جذب کرده و خیس شود، سپس قند را آتش بزنید و وقتی ادکلن تمام شد، قند را خاموش کنید. با این تدبیر فضای خانه بسیار معطر خواهد شد.
● فساد میوهها
لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوهها را در قسمت جامیوهای پایین یخچال قرار میدهید، بعد از چند روز کمکم شروع به کپک زدن کرده و خراب میشوند. علت آن هم آبی است که به تدریج در جا میوهای جمع میشود و نیز رطوبت دائمی یخچال.
چنانچه یک قطعه اسفنج ـ چه طبیعی و چه مصنوعی ـ را در جامیوهای قرار دهید، رطوبت و آبها را جذب کرده و مانع کپکزدگی میشود.
● سماور
برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنید و پس از گرم شدن، بقیه آب را به آن اضافه کنید.
فکاهی
شستن پردههای توری
پردههای توری خیلی زود کثیف میشوند و برای شستن پرده، حدوداً 5/1 ساعت آن را در آب ولرم و صابون خیس کنید سپس آن را چند دقیقه در آب گرم و صابون نگه دارید و بعد چند بار با آب نیمگرم آب بکشید. و در موقع خشک کردن آن را به طور افقی روی پارچۀ تمیزی پهن کنید تا خشک شود چون در این صورت نیازی به اتو ندارد.
طریقۀ شستن لباسهای استرج و کشی و بافتنی
در نظر داشته باشید که هرگز لباسهای استرج و کشی و بافتنی را نباید پس از شستن روی طناب آویزان نمود. زیرا سرازیر شدن آب باعث کش آمدن لباس شما میشود و زیبایی خود را از دست میدهد. به همین منظور همیشه بعد از شستن، آنها را در سبد گذاشته، بگذارید تا خشک شود، با این کار لباس شکل و فرم اولیۀ خود را حفظ میکند.
خواص هندوانه
هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است. به همین دلیل سعی كرده ایم طی این مطلب، فواید بی شمار آن را برای شما بیان كنیم .
زادگاه اصلی هندوانه، هندوستان است به همین خاطر، وجه تسمیه آن (هند وانه) به معنای میوه هند معروف شده است.
هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است. به همین دلیل سعی كرده ایم طی این مطلب، فواید بی شمار آن را برای شما بیان كنیم .
هندوانه منبع غنی ویتامینA( به شكل بتاكاروتن ) و ویتامینC می باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را كه در بیماری هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می برد.
همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اكسیدان كاروتنوئیدی بنام لیكوپن می باشد. لیكوپن یك رنگدانه شیمیایی است كه باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضد اكسیدانی قوی دارد. این آنتی اكسیدان به تمامی نقاط بدن رفته و رادیكال های آزاد را خنثی می كند.
رادیكال های آزاد مولكول هایی هستند كه باعث تخریب بسیاری از بافت های بدن می شوند.
اثرات تخریبی رادیكال های آزاد در بدن شامل موارد زیر است:
1- باعث اكسیده شدن كلسترول می شوند، در نتیجه كلسترول به دیواره رگ های خونی می چسبد و می تواند باعث بروز حملات قلبی و سكته شود .
2- باعث انقباض و بسته شدن راههای تنفسی و درنتیجه تشدید حملات آسم می شوند.
3- باعث افزایش التهابات ناشی از استئوآرتریت1 و آرتریت روماتوئید2 می شوند، در نتیجه تخریب مفاصل را در این شرایط بیشتر می كنند .
4- باعث آسیب سلول های دیواره روده و تبدیل آنها به سلول های سرطانی می شوند .
خوشبختانه ویتامینC و بتا كاروتن بعنوان آنتی اكسیدان های قوی ( كه هر دو در هندوانه به مقدار فراوان وجود دارند)، رادیكال های آزاد را به دام انداخته و از اثرات مخرب آنها در بدن جلوگیری می كنند .
در تعدادی از مطالعات علمی ثابت شده است كه دریافت بالای ویتامینC و بتاكاروتن، خطربروز بیماری های قلبی، اسپاسم راه های تنفسی در بیماری آسم و سرطان روده را كاهش می دهد و نیز شدت علائم استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید را كم می كند .
یك لیوان هندوانه 20درصد نیاز روزانه به ویتامینC و 14 در صد نیاز روزانه به ویتامینA را تامین می كند.
هندوانه از لحاظ ویتامین های گروه B نیز كه برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایB1،B6،B5 (اسید پانتوتنیك)، بیوتین (یك نوع ویتامینB) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است. پس می توان گفت كه دارای ارزش غذایی بالایی است.
هندوانه دارای آب فراوان و انرژی كمی است در نتیجه نسبت به سایر میوه ها ، مواد مغذی بیشتری در هر كالری دارد كه نشان دهنده اثرات مفید آن در بهبود سلامتی بدن است .
لیكوپن آنتی اكسیدان قوی است كه در گوجه فرنگی بخصوص محصولات پخته آن، هندوانه و انبه به مقدار فراوان وجود دارد و جذب آن از محصولات پخته گوجه فرنگی مثل سس و رب گوجه فرنگی كه مقدار كمی روغن مثل روغن زیتون داشته باشند، به خوبی صورت می گیرد.
مطالعات زیادی در مورد لیكوپن و اثرات ضد سرطانی آن انجام شده است و نشان داده بر خلاف سایر رنگدانه های غذاهای گیاهی كه فقط در حیوانات موثر بوده اند، لیكوپن در مطالعات انسانی هم دارای اثرات ضد سرطانی بوده است.
ماده مغذی | مقدار ماده مغذی |
ویتامین A | 76/1046 واحد بین المللی |
ویتامینC | 46/27 میلی گرم |
ویتامین B6 | 41/0 میلی گرم |
ویتامین B1 | 23/0 میلی گرم |
ویتامین B5 | 61/0 میلی گرم |
پتاسیم | 332 میلی گرم |
منیزیم | 46/31 میلی گرم |
فیبر غذایی | 43/1 گرم |
انرژی | 92 كالری |
اهل دوغ هستید یا نوشابه؟
دوست عزیز، شما از دسته دوغی ها هستید یا نوشابه ای ها!؟ منظورم این است كه وقتی حسابی تشنه اید یا زمانی كه غذایی میل می كنید تمایل دارید دوغ مصرف كنید یا نوشابه؟ آیا از خواص هر كدام خبر دارید؟
نوشابه یكی از پرطرفدارترین نوشیدنی های دنیاست و مصرف آن هر روز بیشتر می شود. حتی كودكان هم مقدار زیادی نوشابه مصرف می كنند و نوجوانان و جوانان در تمام دنیا، میل و رغبت زیادی به مصرف آن نشان می دهند. ولی آیا این سؤال در ذهنتان پیش آمده است كه؛ این نوشیدنی چقدر مفید است یا چقدر ضرر دارد؟ مصرف این میزانقند و كالری موجود در آن ومصرف كافئین، بدون وجود هیچ گونه مواد مغذی در نوشابه چه اثری بر بدن شما دارد؟
اثر نوشابه بر چاقی نوجوانان
افرادی كه به طور مرتب نوشابه مصرف می كنند، می توان گفت بطور متوسط روزانه 7 قاشق مرباخوری شكر از این طریق دریافت می كنند كه این میزان شكر هم كالری بالایی دارد و هم بر سلامت دندان ها اثر مخرب دارد.
اثر نوشابه بر استخوان ها
تحقیقات اخیری كه در مورد دختران نوجوان صورت گرفته، نشان داده با مصرف بیشتر نوشابه ، این گروه به میزان بالاتری در معرض شكستگی استخوان هستند، در صورتی كه شركت های تولیدكننده نوشابه، به دلیل حفظ منافع خود این مسأله را رد می كنند.
حتی مصرف یك یا دو بطری نوشابه در روز در سنین نوجوانی خطرزا است و آمار نشان می دهد با افزایش مصرف نوشابه، مصرف شیر و لبنیات كاهش می یابد و این هم یكی از دلایل اصلی تأثیر مصرف نوشابه بر كاهش سلامت استخوان ها است.
دوغ به جای نوشابه
دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای، حاوی باكتری های مفیدی است كه اثرات زیادی بر سلامت دستگاه گوارش دارند. اگر بطور مرتب دوغ مصرف كنید، باكتری های مفید استرپتوكوكوس، ترموفیلوس و لاكتوباسیلوس بولگارس موجود در آن، در دستگاه گوارش شما لانه می گزینند و اثرات بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش شما خواهند داشت . همچنین موجب عدم رشد ارگانیسم های مضرمی شوند.
حالا جواب این سئوال چیست: در این تابستان گرم تشنگی تان را با چه رفع می كنید؛ نوشابه یا یك لیوان دوغ خنك؟
« دوست عزیز بهتر است قبل از آنكه تصمیم بگیریم چیزی را بخوریم، كمی هم به كیفیت آن و اثرش بر سلامتی بدنمان بیاندیشیم »
کمک 500 هزار دالری تجار پنجشیر به معارف
بازرس کل سازمان ناسا، آژانس فضایی آمریکا در یک کنفرانس خبری گفت سال میلادی گذشته در یک مورد هکرها کنترل عملی و کامل کامپیوترهای اصلی ناسا را در دست گرفتند.
به گفته پاول مارتین بازرس کل این آژانس این اقدام هکرها عملیات ایستگاه فضایی بین المللی را تحت تاثیر قرار نداده است.
به گفته او تحقیق درباره این حمله که پروتوکل های اینترنتی ثبت شده در چین در آن شرکت داشتند در جریان است.
ناسا اعلام کرده در دفاع از سیستم اطلاعاتی خود پیشرفت زیادی کرده است.
صحبت های آقای مارتین در کمیته علوم مجلس نمایندگان در جلسه ای درباره امنیت اطلاعات ناسا انجام شد.
آقای مارتین به این کمیته گفت در سال میلادی 2011 ، برای بیش از 5 هزار کامپیوتر ناسا مشکل امنیتی ایجاد شده است.
مکزیک
ایالات متحد مکزیک یا مکزیک، کشوری است در آمریکای شمالی. این کشور از شمال با ایالات متحده آمریکا و از جنوب شرقی با گواتمالا و بلیز هممرز است. همچنین اقیانوس آرام، در غرب و جنوب، خلیج مکزیک در شرق و دریای کارائیب در جنوب شرق آن را دربرگرفتهاند. این کشور با حدود ۲ میلیون کیلومتر مربع وسعت، ۱۴اُمین کشور وسیع دنیا و با حدود ۱۰۹ میلیون نفر جمعیت، ۱۱اُمین کشور پرجمعیت دنیاست.[۱] ۷۶٫۵٪ مردم آن مسیحی کاتولیک و ۳/۶درصد پروتستان هستند. زبان رسمی آنها اسپانیایی است.
پایتخت آن مکزیکوسیتی، یکی از پرجمعیتترین شهرهای دنیا است. اولین آثاری که از انسان در مسوآمریکا (مکزیک کنونی) به دست آمده متعلق به ۴۰ هزار سال پیش است. مکزیک همچنین مهد یکی از مهمترین تمدنهای باستان، آزتک، بودهاست. مکزیک در قرن ۱۶ میلادی توسط هران کورتس کشف شد و در سال ۱۵۱۹ تمدنهای بومی مکزیک از سوی اسپانیاییها مورد حمله قرار گرفتند. این کشور از سال ۱۵۲۱ تاجنگهای استقلال مابین ۱۸۲۱-۱۸۱۰ مستعمره اسپانیا بودهاست.
چند نکته جالب درباره شستشوي ظروف
تمیز کردن ظرفی که درغذا سوخته است
اگر غذا به ته قابلمه چسبیده هرگز کارد، قاشق یا کفگیر فلزي براي پاك کردن آن بکار نبرید. کافی است آنرا از آب
گرم پر کنید و یک مشت نمک نیز به آن اضافه کنید. اگر غذاي خیلی محکم به قابلمه چسبیده است مقداري سرکه در آن بریزید و
بجوشانید تا کاملاً پاك شود.
برطرف کردن بوي پیاز از کارد
اگر کارد شما بوي پیاز می دهد با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید. با اینکار بوي پیاز از بین می رود.
تمیز کردن قوري استیل
اگر قوري شما جرم گرفته بود، قوري را پر از آب کرده مقداري آبلیمو در آن ریخته و روي اجاق بگذارید. تا بجوشد
قوري شما کاملاً تمیز می شود.شستن فلاسک چاي:
ابتدا تفاله هاي چاي را ازفلاسک خالی کنید،سپس مقداري آب گرم در فلاسک ریخته،کمی مایع ظرفشویی به آن اضافه
نموده ویک اسکاج نرم داخل فلاسک انداخته در آن را ببندید وخوب تکان دهید،تا تمیز شود و بعد با آب گرم خوب شستشو دهید.
پاك کردن ظروف آلومینیومی:
براي پاك کردن این ظروف می توانید از سرکه استفاده کنید: چند قاشق سرکه ي داغ داخل ظروف بریزید. ظروف شما
کاملاً نو و درخشان می شود.
شستن بشقابها:
قبل از اینکه شروع به شستن بشقابها کنید، آنها را درون ظرف بزرگتري قرار دهید و درون آنرا آب بریزید. سپس چند
قاشق سرکه به آب اضافه کنید. چند دقیقه اي صبر کنید سرکه تمام چربیها را بخود می گیرد، سپس بشقابها را بشویید.
شستن ظروف بلوري:
براي شستن ظروف بلوري به این صورت عمل کنید: در کف گودي ظرفشویی یک حوله پهن کنید تا اگر ظروف بلوري
از دستتان لیز خورد لب پر نشود.