تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
نام : | |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollName->
<-PollItems->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 1942
بازدید هفته : 3185
بازدید ماه : 4212
بازدید کل : 361618
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
نکاتی مهم در خرید و نگهداری کرفس
برای انتخاب کرفس بهتر است به این نکات دقیق کنیم:
ترد و شاداب: کرفسی را انتخاب کنید که برگ ها و شاخه های تازه و شاداب و رنگ سبز درخشان دارد و ظاهر آن ترد است. از خرید کرفسی که ساقه های آن چروک خورده است و برگ های پلاسیده دارد, خودداری کنید.
فقط در یخچال: کرفس را نمی توان به مدت زیادی در فضای اتاق نگه داری کرد, زیرا در بافت کرفس آب زیادی وجود دارد. به همین دلیل زود پلاسیده می شود. بنابراین اگر می خواهید تا یک هفته کرفس تازه داشته باشید, باید آن را در یخچال نگه داری کنید.
درست نگه داری کنیم: برای نگهداری بهتر کرفس در یخچال, آن را داخل کاغذ بپیچید و در کیسه در بسته قرار دهید.
بازیافت مجدد: اگر کرفس پلاسیده شده است, آن را با کمی آب مرطوب کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید. با این کار کرفس دوباره ترد می شود.
نظرات شما عزیزان: