تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 1786
بازدید هفته : 4085
بازدید ماه : 5112
بازدید کل : 362518
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
سفره افطاری در هر یک از کشورهای اسلامی بسته به مواد غذایی موجود در آن کشور متفاوت است.
البته با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان طبق تقویم قمری است و در حال چرخش، مواد غذایی نیز بر حسب فصل متغیر است. این خوراک اردنی را هم برای افطار و هم سحری آماده کنید تا هم از مزه آن و هم از انرژی بالای آن در طول روزهای طولانی تابستان بهره مند شوید.
مواد لازم برای 4 نفر:
رطب: 02 عدد
خامه فرم گرفته: نصف پیمانه
رنده پوست لیمو: یک قاشق چای خوری
مغز خشکبار: یک چهارم پیمانه، نیمکوب
عسل: یک یا 2 قاشق غذا خوری
روش تهیه:
1- رطب ها را شسته و در صورت تمایل پوست بگیرید، سپس به کمک دسته قاشق چای خوری هسته آنها را خارج کنید، طوری که باز نشوند.
2- داخل رطب ها را با خشکبار نیمکوب پر کرده و در یک بشقاب کوچک روی هم بچینید.
3- به کمک قیف خامه را روی رطب پخش کنید، سپس مخلوط عسل و رنده پوست لیمو را به کمک قاشق و به صورت نامنظم روی آن بریزید. قبل از سرو در یخچال نگه دارید.
نکته ها:
1- مخلوط مغز فندق، گردو، بادام و... برای این دسر بسیار مناسب است.
2- از پودر نارگیل، پودر قهوه، پودر کاکائو و کنجد نیز می توانید برای تزیین استفاده کنید.
3- برای تهیه خامه فرم گرفته، خامه پاکتی را 30 دقیقه در فریزر بگذارید، سپس به وسیله همزن و با سرعت کم و در یک جهت آن را هم بزنید، این کار را تا زمانی ادامه دهید که اگر روی آن دست کشیدید، رد دست تان روی آن بماند.
نظرات شما عزیزان: