تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته : 1435
بازدید ماه : 2462
بازدید کل : 359868
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
پنیر همیشه تازه پنیر یکی از پرطرفدارترین خوراکیهای مفید در سراسر جهان است. این ماده لبنی یکی از منابع غنی کلسیم به شمار میرود.
اگر شما هم پنیر دوست دارید، بد نیست با نحوه نگهداری از آن هم آشنا شوید؛ نگهداری خوب از پنیر باعث میشود همیشه طعم آن برایتان تازه و دلپذیر باشد.
▪ پنیر را در ظرف شیشهای دهان گشادی قرار دهید و روی آن آب نمک جوشیده و سرد شده بریزید.
▪ قسمتهای بریده شده آن را کمی روغن یا کره بمالید و برای جلوگیری از خشک شدن پنیر، روی آن را دستمالی را که با سرکه مرطوب کردهاید بپوشانید.
▪ پنیری را که کپک زده است دور نریزید. کافیست آن را در یک ظرف دردار قرار دهید و چند حبه قند در کنارش بگذارید، به این ترتیب کپکها به سراغ قند رفته و از پنیر جدا میشوند!
▪ پنیر را در ماست یا آب ماست نگهدارید تا دیرتر فاسد شود. بسیاری از کدبانوها اعتقاد دارند که پنیری که در ماست یا دوغ نگهداری میشود، طعم بسیار لذیذ و خوشمزهای پیدا میکند.
▪ اگر پنیر سفت است و میخواهید نرمتر شود، مدتی آن را درون آب جوشیده بدون نمک بیندازید.
▪ اگر پنیر نرم است و میخواهید سفتتر شود، بر روی آن آب نمک جوشیده و سرد شده بریزید.
نظرات شما عزیزان: