تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
نام : | |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollName->
<-PollItems->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 213
بازدید هفته : 4190
بازدید ماه : 48730
بازدید کل : 429470
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
11غیر نظامی در پی انفجار دو ماین در هلمند شهید شدند و 5 غیر نظامی دیگر زخمی شدند.
به گزارش نور، سخنگوی فرماندهی امنیه هلمند گفت: این انفجار ها در ولسوالی موسی قلعه ولایت هلمند منفجر شد.
ماین اول در ساحه دی زور ولسوالی موسی قلعه در اثر برخورد موتر با ماین کنار جاده ای منفجر شد که در نتیجه 10 تن شهید شدند که شامل 3 زن و 3 کودک بودند و ماین دوم 15 دقیقه بعد در ساحه کنجگ در اثر برخورد موتر سیکلت با ماین رخ داد که در نتیجه یک تن شهید و 5 تن زخمی شدند.
تهیه مواد سوختی به شکل غیرقانونی توسط شماری از تاجران پاکستانی.
شماری از تاجران پاکستانی به صورت غیر قانونی اقدام به خرید محصولات نفتی بویژه گاز کردند.
به گزارش آریانا، ریاست مواد نفتی و گاز مایع وزارت تجارت می گوید: این اقدام پاکستان باعث بی باوری مردم به حکومت نسبت به کنترل نرخ این کالا می شود.
وی گفت: در یک هفته گذشته مانع انتقال 2500 تن گاز به پاکستان شده ایم.
پاکستان با حملات موشکی در پی تثبیت خط مرزی دیورند است.
یک مقام ارشد پولیس افغانستان می گوید: در پشت حملات راکتی پاکستان بر مناطق مرزی افغانستان اهداف بزرگ سیاسی نهفته است.
به گزارش آریانا، به باور این مقام پولیس، پاکستان در نظر دارد با این حملات به خط دیورند جنبه رسمی دهد.
بطوریکه در 24 ساعت گذشته بیش از 100 راکت از سوی نظامیان پاکستان به ولسوالی دان گام شلیک شده است.
کمیسیون مستقل انتخابات از طالبان و مخالفان مسلح می خواهد در انتخابات شرکت کنند.
کمیسیون مستقل انتخابات با تاکید بر بی طرفی این کمیسیون از طالبان و دیگر مخالفان مسلح دولت می خواهد تا دست از خشونت بردارند و در انتخابات شرکت کنند.
به گزارش طلوع، این فراخوان کمیسیون مستقل دولت در حالی صورت می گیرد که با گذشت زمان زیادی از فراخوان صلح حکومت افغانستان، تا کنون طالبان به این درخواست پاسخ مثبت نداده اند.
پیش از این ملا عمر رهبر طالبان گفته بود، نبرد برای بیرون ساختن نیروهای خارجی و جانشین نمودن امارت اسلامی به جای دولت رییس جمهور کرزی ادامه خواهد داشت.
از یکسال به این طرف همواره ولایت های شرقی افغانستان هدف حملات راکتی پاکستان قرار گرفته است که نیروهای خارجی به رهبری امریکا تا کنون واکنش خاصی را در این خصوص نشان نداده اند و حتی در مواردی از تأیید و یا رد حملات راکتی از خاک پاکستان بالای ولایت های شرقی افغانستان خودداری نموده اند.
بدون شک پاکستان بعنوان یک همکار استراتیژیک برای امریکا از اهمیت بیشتری نسبت به افغانستان برخوردار است و مقامهای امریکا بارها بر این مساله تاکید نموده اند.
حال باتوجه به پیمان های استراتژیک که افغانستان با برخی کشورهای غربی به خصوص امریکا و بریتانیا امضا نموده است جایگاه دفاع در برابر حملات خارجی از افغانستان در این پیمانها مبهم به نظر می رسد.
به گزارش جمهور ، اظهارات سخنگوی آیساف که گفته است آیساف در برابر حملات خارجی از افغانستان دفاع نمی کند بلکه ماموریت آیساف این است تا نگذارد افغانستان به لانه تروریستان و القاعده تبدیل شود نشان دهنده آن است که کشورهای حامی افغانستان که با این کشور پیمان همکاری درازمدت امضا نموده اند نمی خواهند تا روابط شان را با کشورهای دیگر به خصوص کشور اتمی پاکستان تنش آلود نمایند و از طرفی با این سخن، آنان صرفاً به دنبال اهداف و منافع خود هستند.
جنرال گوانترکتس، سخنگوی آیساف به تازگی گفته است: آیساف نمیتواند از افغانستان در برابر حملاتی که از کشورهای همسایه صورت میگیرد دفاع کند بلکه تلاش می کند تا افغانستان یکبار دیگر به لانه تروریستان و القاعده تبدیل نشود.
سخنگوی آیساف همچنین گفته است، با آن که در کنفرانس بن اول نیروهای آیساف متعهد به دفاع از افغانستان در برابر حملات خارجی شده بود، اما پس از آن که تأیید ماموریت نیروهای بین المللی به شورای امنیت سازمان ملل متحد واگذار شد، وظیفه دفاع از افغانستان در برابر حملات خارجی از عهده آیساف خارج گردید.
حال سئوال اینجا است که پس این همه نیروی خارجی در افغانستان چی می کنند و برای چه دارند مردم بی دفاع ملکی افغانستان را همه روزه به خاک وخون می کشانند و به نام های مختلف مردم را در زندان های غیر قانونی نگهداری می کنند؟
پس از ۱۱ سال لشکر کشی امریکا و ناتو در افغانستان هنوز هم مردم افغانستان نتوانسته امنیت نسبی را در کشور داشته باشند و بتوانند آزادانه در داخل کشور گشت وگذار داشته باشند؛ گیریم که آیساف از افغانستان در برابر حملات خارجی دفاع نمی کند آیا در برابر تهدیدات داخلی تا چه حد توانسته است در ۱۱ سال گذشته موفقیت داشته باشند.
از طرفی هم اظهارات ضد و نقیض مقام های غربی در افغانستان مردم را نسبت به سیاستهای غربی ها به خصوص ایالات متحده امریکا در خصوص افغانستان بی باور ساخته است وگفته های اخیر سخنگوی آیساف نیز برگرفته از همین تناقض گویی ها است؛ درحالیکه در بخشی از پیمان راهبردی امریکا و افغانستان آمده است: در صورتی که افغانستان از سوی کشورهای همسایه مورد حمله قرار گیرد، ایالات متحده امریکا افغانستان را در برابر چنین حملاتی یاری خواهد کرد.
اما آنچه که در یکسال ونیم گذشته و اکنون دیده شده است نه امریکا و نه هم آیساف قصد دفاع از افغانستان را در برابر حملات خارجی به خصوص راکت پرانی های پاکستان ندارند بلکه غربی تلاش دارند تا با خاموشی در برابر حملات راکتی پاکستان بتوانند راه تدارکاتی کاروان های اکمالاتی ناتو را از مسیرپاکستان باز نگهدارند.
اظهارات مقامهای غربی نشان می دهد که آنان قصد دارند تا از واکنش در برابر حملات راکتی پاکستان بالای افغانستان تا ۲۰۱۴ میلادی زمان خروج نیروهای خارجی از افغانستان خودداری نموده و پس از انتقال تمامی مسئولیت های امنیتی به نیروهای امنیتی افغان این موضوع را نیز به نیروهای داخلی افغان واگذار نمایند.
اندرس فوگ راسموسن دبیرکل ناتو گفته است که در مناطق سرحدی افغانستان و پاکستان پناهگاههای تروریستان قرار دارد و این موضوع مایة نگرانی آنها میباشد.
دبیرکل ناتو همچنین گفته است که امیدوار هستند پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان، ارتش سه صد و پنجاه هزار نفری این کشور قادر به انجام تمامی مسئولیتهای شان باشند.
پیشرفت های افغانستان در عرصه مخابرات قابل ملاحظه است.
در طول چند سال گذشته پیشرفت های قابل ملاحظه ای در زمینه مخابرات در افغانستان صورت گرفته است که یکی از آنها سیستم 3G یا اینترنت از طریق تلیفون همراه است.
به گزارش آشنا، تلویزیون ناتو در گزارشی بیان می کند، از سال 2001 تا کنون افغانستان شاهد تحول در ساختار جامعه، حکومت و معارف بوده است اما رشد قوی در بخش تکنالوژی مخابرات و معلومات باعث ایجاد یک امید به آینده مثبت در افغانستان شده است.
با وجود مشکلات زیاد در عرصه مخابرات در افغانستان، این بخش شاهد 8 میلیارد دالر سرمایه گذاری خصوصی بوده است و همچنین یکی از مهمترین دست آوردهای وزارت مخابرات برنامه انتقال پول از طریق تلیفون همراه است.
این در حالی است که شرکت یو اس ای نیز مبلغی معادل 5 میلیون دالر را برای شبکه های تیلیفون همراه در افغانستان جهت گسترش طرح انتقال پول تصویب کرد و آنان امیدوارند این طرح تاثیر عمده ای را بر زندگی مردم افغانستان بر جای بگذارد.
گفتنی است یک تکنالوژی مهم دیگر که به کمک کمپانی مخابرات بین اللملی به نام اتصالات به افغانستان آمده است، سرویس 3G یا اینترنت تلیفون همراه است و این سرویس تا کنون فقط در شهر کابل قابل استفاده است اما وزارت مخابرات تعهد کرده است که با همکاری کمپانی های مخابرات آن را به دیگر ولایت های افغانستان نیز گسترش دهد.
ساکنان غزنی از بهای زیاد برق شکایت دارند.
ساکنان غزنی می گویند: مسوولان نه در رساندن برق وارداتی توجهی نشان دادن و نه در پایین آوردن بهای برق مصرفی.
به گزارش نور، شهروندان غزنی می گویند: در حال حاضر بهای هر کیلو وات برق مصرفی 45 افغانی و از شرکت های خصوصی بیش از 60 افغانی می باشد که این بها در مقایسه با سایر ولایت کشور بیشتر است و بسیاری از ساکنان غزنی توان پرداخت آن را ندارند.
این درحالی است که انرژی برق تنها برای شمار اندکی از ساکنان غزنی توزیع شده است و شهروندان می گویند: اگر برای بازسازی بندهای سلطان، سردآب و برخی بندهای آب گردان این ولایت اقدام لازم صورت بگیرد، مشکلات غزنی از جهت کمبود برق رفع می شود با این حال رییس اداره برق غزنی می گوید: چون برق وارداتی در غزنی وجود ندارد و برق غزنی، برق حرارتی است به همین جهت بهای هر کیلو وات برق وابسته به بهای تیل است که از سوی هیات تعیین می شود.
این در حالی است که رییس برق کشور هنگام افتتاح شبکه برق 5 مگابات در غزنی گفته بود فراهم کردن انرژی برق برای شهر غزنی بخشی از پروژه آماده کردن غزنی برای سال 2013 میلادی است.
در حال حاضر تنها 20 درصد شهروندان غزنی از انرژی برق دولتی استفاده می کنند و دیگران برق مورد نیاز خود را از شرکت های خصوصی تهیه می کنند.
15 هراس افکن همراه با مقدار زیادی سلاح در ولایت پروان بازداشت شدند.
به گزارش تمدن، وزارت داخله با نشر خبرنامه گفته است این افراد تحت یک عملیات مشترک پولیس قطعات ویژه و نیروهای ایتلاف دستگیر شدند، این افراد قصد انجام عملیات تروریستی را در مربوطات پروان داشتند.
در این عملیات به نیروهای پولیس و ایتلاف آسیبی نرسیده است.
فرمانده صداقت یک فرمانده مهم مخالف دولت در ولایت دایکندی بود که به روند صلح پیوست و به همراه او 235 نفر از افرادش نیز به روند صلح پیوستند.
به گزارش تمدن، صداقت قبلا با رییس جمهور کرزی نیز ملاقات داشته است و گفته شده است که آقای کرزی در پی پیوستن این فرمانده به روند صلح رتبه جنرالی را به وی اعطا کرده است و صداقت را به فرماندهی یک واحد نظامی در ولایت فاریاب منصوب کرده است.
سرپرست ولایت دایکندی بیان می کند، صداقت در ولسوالی های سنگ تخت و خدیر و اشتله نفوذ داشته است و در پی میانجی گری مردم محلی و گفتگو با رییس جمهور به روند صلح پیوسته است.
وی گفت: وابستگی گروهی صداقت مشخص نیست و گفته شده است که وی به صورت مستقل بر ولسوالی های تحت نفوذش حکومت می کرده است.
ساخت یک وسیله برای ردیابی مین توسط یک دانشجوی افغانستانی.
یک دانشجوی افغانستانی در یکی از دانشگاه های هلند وسیله ای را برای پاکسازی مین ساخته است.
به گزارش طلوع، این وسیله از آهن و پلاستیک ساخته شده است و توانایی پاک سازی و انفجار 4 مین را قبل از اینکه نابود شود دارد.
گفته می شود که این وسیله با باد حرکت می کند و یک وسیله ارزان و بهتر برای پاکسازی مین ها است.
16 طالب مسلح و 2 غیر نظامی در فاریاب کشته شدند.
در جریان درگیری بین نیروهای امنیتی و طالبان در ولایت فاریاب 16 طالب مسلح و 2 غیرنظامی در فاریاب کشته شدند.
به گزارش آریانا ، مسوولان امنیتی فاریاب این سنگین ترین تلفات به طالبان پس از حمله انتحاری روز اول عید است.
در همین حال یکی از فرماندهان پولیس فاریاب دیروز از یک حمله انتحاری جان سالم بدر برد.