تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 15042
بازدید هفته : 43551
بازدید ماه : 88091
بازدید کل : 468831
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
رسانه های عربی از انتقال قریب الوقوع پسر دیکتاتور معدوم لیبی به یک زندان رسمی در طرابلس طی چند روز آتی خبر دادند.
به گزارش الجزیره، "احمد الجهانی" نماینده لیبی در دادگاه جنایی بین المللی اظهار داشت که مقامات لیبی هرگز سیف الاسلام را به این دادگاه تحویل نخواهند داد و وی طی چند روز آتی به طرابلس منتقل خواهد شد.
وی افزود: سیف الاسلام تحت هیچ شرایطی به دادگاه جنایی بین المللی تحویل داده نخواهد شد و در نتیجه هرگز در لاهه محاکمه نمی شود.
الجهانی خاطرنشان کرد: انقلابیون شهر الزنتان با تحویل سیف الاسلام به مسئولان لیبی موافقت کرده اند و بنابراین پسر معمر قذافی تا قبل از اواخر هفته جاری به یک زندان رسمی در طرابلس منتقل و طبق قانون لیبی محاکمه خواهد شد.
سیف الاسلام قذافی نوزدهم نوامبر ۲۰۱۱ به اتهام ارتکاب جنایت ضد بشری و سکوب قیام مردمی لیبی در جنوب این کشور بازداشت شد.
اولین دفعه ای که با یک بازی موبایل سرگرم شُدید را به خاطر دارید؟ احتمالا هنگام برنده شدن هم به بلوک های پیکسلی روی صفحه کوچک موبایل همراه با صدای بیپ ضعیفی خیره شده اید. و حالا اوضاع تغییرات فراوانی کرده است. امروزه اسمارت فون ها قابلیت های گیمی تقریبا برابر با نسل پنجم کنسول های بازی دارند و شانه به شانه آنها به رقابت می پردازند.
هنگامی که به چگونگی آغاز این صنعت نگاهی بیاندازید، انقلاب ۱۸ ساله بازی های موبایل، تقریبا غیرممکن و خارق العاده به نظر می رسد. بگذارید برای درک بهتر شگفتی های این دنیا، به کند و کاوی مجدد در برخی حقایق شگفت انگیزی بپردازیم که شاید بسیاری از شما چیزی درباره آنها نشنیده اید. پس در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشد.
یک. اولین بازی موبایل در سال ۱۹۹۴ معرفی شد. این بازی نسخه از پیش نصب شده تتریس بود که بر روی موبایلی با نام Hagenuk MT-2000 عرضه می گردید.
دو. سه سال بعد، در سال ۱۹۹۷ نوکیا نسخه ای از بازی ماری (Snake) را برای برخی از مدل های موبایل هایش طراحی کرد. اولین نسخه بازی ماری بر روی نوکیا 6110 عرضه گردید و از زمان عرضه بیش از ۴۰۰ میلیون نسخه در دنیا فروش داشت.
سه. اولین بازی مولتی پلیر یا چند بازیکنی موبایل هم بر روی نوکیا 6110 عرضه شد. این بازی، نسخه دو نفره ای از ماری بود که دو دارنده 6110 می توانستند با استفاده از پورت اینفرارد با هم بازی کنند.
چهار. تقریبا سال ۲۰۰۱ بود که دو تکنولوژی جدید J2ME " target="_blank"> و BREW ، درها را به روی بازی های پیشرفته تر و پر آب و رنگ تر گشودند. این اتفاق با عرضه بازی های رنگی همزمان شد.
پنج. در ۲۰۰۳ نوکیا اولین موبایل اختصاصی بازی را با نام Nokia N-Gage عرضه کرد. پر فروش ترین بازی این موبایل، یک گیم ماهی گیری با نام Creatures of the Deep بود.
شش. هفتاد تا هشتاد درصد تمام دانلودهای موبایل، بازی ها هستند. تخمین زده می شود که صنعت بازی موبایل تا سال ۲۰۱۵ بالغ بر ۵۴ میلیارد یورو شود.
هفت. همچنین پیش بینی می شود که تا سال ۲۰۱۳ خرید های درون بازی از پرداخت های به ازای دانلود سبقت بگیرند.
هشت. کمی قبل از جام جهانی ۲۰۱۰ شرکت موبایل اینتربازی Tournament Arena Soccer 3D را عرضه کرد. این بازی در هفته اول تعداد دانلود باور نکردنی ۳۵ میلیون را به نام خود ثبت نمود.
نه. WCG که بزرگترین مسابقه ورزشی الکترونیک جهان است، به تازگی تصمیم گرفته مسابقات اش را دیگر در بخش بازی های کامپیوتری برگزار نکند و تنها بر روی بازی های موبایل تمرکز کند!
ده. انگری بردز تا کنون بیش از ۱۴۰ میلیون بار دانلود شده است. برآورد می شود که تنها از راه تبلیغات داخلی نسخه رایگان این بازی، شرکت Rovio ماهیانه یک میلیون یورو درآمد داشته باشد.
البته بازی های موبایل هنوز راه درازی را در پیش دارند. اما آینده چه چیزی را به ارمغان خواهد آورد؟ آیا شاهد بازی هایی خواهیم بود که با استفاده از واقعیت افزوده و NFC ما را بیشتر با دنیای فیزیکی درگیر می کنند؟ یا اینکه با صفحه نمایش های بزرگتر و گرافیک بهتر، بازی های تاثیرگذار و جذاب تری را شاهد خواهیم بود؟ شما این آینده را چگونه می بینید؟
در فصل بهار، میلیون ها نفر دنبال راه چاره ای برای رهایی از آلرژی و علائم آن یعنی عطسه، آب ریزش بینی و چشم، سوزش چشم ها، خارش و احتقان ریه ها هستند. همه این علائم در اثر واکنش شدید سیستم ایمنی بدن به مواد آلرژی زا مثل گرده گل ها و گیاهان به وجود می آیند. در طی فصل بهار گرده گیاهان در هوا پخش می شود و باعث ایجاد آلرژی در افراد می گردد.
برای خلاص شدن از شر آلرژی بهاری به توصیه های زیر عمل کنید:
۱- مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان را بیشتر مصرف کنید.
در طی روز چای سبز بنوشید. تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدان موجود در چای سبز با نام اختصاری EGCG ، واکنش های آلرژیک را در بدن متوقف می کند.
همچنین می توانید با خوردن میوه ها و سبزیجات زیر از شر آلرژی خلاص شوید:
انواع توت (غیر از توت فرنگی)، کیوی، پرتقال، فلفل تند، کلم بنفش، اسفناج، لیموترش و چغندر.
سایر مواد غذایی و ادویه هایی که آنتی اکسیدان زیادی دارند شامل: لوبیا چیتی، لوبیای سویا، گردو، جو، جو دو سر، ادویه میخک، دارچین و پونه وحشی است.
طب سوزنی در بهبود آلرژی خیلی موثر است
اسپری بینی برای آلرژی بهاری
۲- تحت نظر پزشک از داروهای ضد آلرژی استفاده کنید.
در مورد استفاده از اسپری های استروئیدی مخصوص بینی از پزشک سئوال کنید. ثابت شده است که این اسپری ها در بهبود آلرژی بهاری، کاملا موثرند.
۳- اگر نمی خواهید دارو مصرف کنید می توانید تحت نظر متخصص مربوطه، از طب سوزنی استفاده کنید.
ثابت شده است که طب سوزنی در بهبود آلرژی خیلی موثر است. البته حتما در مراکز مجاز و تحت نظر افرادی که دارای مجوز قانونی از وزارت بهداشت هستند، این کار را انجام دهید.
۴- هنگامی که میزان گرده گل ها و گیاهان در هوا خیلی بالاست، از منزل خارج نشوید و در هوای آزاد قرار نگیرید. این اوقات ساعات بین ۵ تا ۱۰ صبح و عصرها است. درها و پنجره های اتاق خود را در این اوقات ببندید.
جارو کردن منزل با جاروبرقی میزان گروه ها را در خانه کم می کند، قبل از استفاده از جاروبرقی، کیسه آن را حتماً نگاه کنید و اگر سه چهارم آن پر بود، آن را خالی کنید یا کیسه اش را عوض کنید.
همچنین تمیز نگه داشتن و گردگیری اسباب و اثاثیه منزل مثل مبلمان، فرش ها، بالش ها و لباس ها از پخش شدن گرده گل ها و گیاهان در فضای منزل جلوگیری می کند
تصور طالبان برای سر نگونی دولت افغانستان پس از بیرون شدن نظامیان خارجی باطل است.
سفیر بریتانیا در گفتگوی با طلوع نیوز با بیان این مطلب می گوید که طالبان سر انجام باید گزینه گفتگو با دولت افغانستان را بپذیرند. زیرا به باور طالبان هیچگاه از راه جنگ به قدرت نخواهند رسید.
از سویی هم این مقام بریتانیایی بزرگترین چالش را در برابر افغانستان فساد اداری در کشور میداند.
پس از سالها نبرد نظامیان خارجی در برابر این گروهها اکنون مقام های غربی بر پایان بخشیدن این جنگ تاکید می ورزند.
نبردی که کشته و زخمی شدن بیش از بسیاری از افغانان و نظامیان خارجی را به همراه شده است اما به راستی این همه تنش ها به پایان خواهد رسید.
طالبان همواره فراخوان تلاش های دولت افغانستان را برای پیشبرد و گفتگو های صلح رد کرده است و گفته می شود که در این اواخر گفتگوهای آنان با واشنگتن نیز با چالشهای روبه رو شده است.
با اینهمه گسترده بودن فساد در نهادهای دولتی یکی از نگرانی های جدی پنداشته میشود نگرانی که مقام غربی بارها از آن به شدت انتقاد کرده اند.
مبارزه با فساد اداری یکی از اولویت های دولت افغانستان در سالهای اخیر گفته شده است هر چند مقام های خارجی همواره وجود این پدیده را در نهادهای دولتی یکی از نگرانی های جدی گفته اند و دولت افغانستان را در کار مبارزه با این پدیده ناتوان گفته اند. اما کابل وجود نهادهای موازی با حکومت افغانستان را از انگیزه های جدی در گسترش فساد در کشور گفته است.
وزارت کار آمریکا اعلام کرد طی ماه مارس تنها 120 هزار فرصت شغلی جدید در این کشور ایجاد شده و نرخ بیکاری این کشور طی این ماه همچنان بالای هشت درصد باقی مانده است.
به گزارش فرانس پرس وزارت کار آمریکا افزود اقتصاد این کشور طی ماه مارس تنها 120 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده است .
کارشناسان اقتصادی پیش از این پیش بینی کرده بودند اقتصاد آمریکا در این مدت بیش از 200 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده باشد .
بر اساس این گزارش کارشناسان اقتصادی و سیاسی بر این باورند که وضعیت بازار کار و شرایط اقتصادی آمریکا تاثیر زیادی در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر 2012 خواهد داشت . از سوی دیگر افزایش قیمت بنزین در بازار این کشور نیز تاثیر منفی زیادی بر محبوبیت باراک اوباما داشته است .
میت رامنی جدی ترین گزینه جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بار دیگر دولت اوباما را در زمینه اجرای سیاستهای اقتصادی ناتوان و ناکار آمد ارزیابی کرده است .
انتشار ویدیویی از روبوسی "عبدالاله بنکران" نخست وزیر دولت فعلی با همسر "ساموئل کاپلان" سفیر آمریکا در رباط در افتتاحیه نمایشگاه هوایی مراکش، وی را با انتقادهایی بسیار جدی مواجه کرد.
کاربران مغربی در شبکه های اینترنتی با انتقاد از این اقدام بنکران، تناقض مواضع فعلی و گذشته او را محکوم کردند. منتقدان بنکران تأکید کردند که او قبلا مردان و زنان را از دست دادن با یکدیگر منع می کرد، ولی اکنون با زن سفیر آمریکا روبوسی می کند.
برخی کاربران مغربی نیز این اقدام را بیانگر نفاق او دانستند.
منابع امنیتی مصری از کشف دو شبکه جاسوسی با عضویت آمریکایی ها و صهیونیستها پرده برداشتند.
به گزارش پایگاه الانتقاد، منابع وابسته به دستگاههای امنیتی مصر از کشف دو شبکه جاسوسی خارجی که به دنبال کسب اطلاعات دقیق از اقتصاد و نظام اجتماعی پس از انقلاب این کشور بودند، خبر دادند.
مجدی عبد الغفار رئیس بخش امنیت ملی مصر در این باره گفت : یکی از این شبکه ها شامل چهار آمریکایی است و شبکه دیگر را صهیونیستها، مغربی ها و نروژی ها تشکیل می دهند.
شایان ذکر است که اخیرا اخباری درباره تلاش سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی(موساد) برای اجیر کردن ورزشکارانی که به سرزمینهای اشغالی مهاجرت می کنند، منتشر شده بود.
مقامات پولیس هرات می گویند: این رویداد در یکی از مناطق ولسوالی گذره در 40 کیلومتری غرب شهر هرات به وقوع پیوسته است.
شب هنگام افراد مسلح با هجوم به یک منزل مسکونی در قریه "کلخرما" از توابع ولسوالی گذره هرات دوزن جوان تیرباران نمودند.
علی احمد دشتی، رئیس کشف فرماندهی پولیس هرات، طلیسه 18 ساله و فروزان 31 ساله را دو خواهری خوانده است که قربانی افراد مسلح قرار گرفته اند.
بنا به گزارشات اولیه پولیس، نفاق های خانوادگی منجر به بروز این حادثه خونین شده است و تحقیقات وسیع جهت بازداشت عاملین آغاز شده است.
موجودیت سلاح در نزد افراد، همواره حوادث ناگواری را رقم زده و شماری را عزادار نموده است.
در طول تمام این 14 سال کلیسای کاتولیک میخواست به نحوی از شر من خلاص شود ولی باید بگویم که جریان همجنسگرایی در کلیساهای کاتولیک به امری عادی تبدیل شده و به خاطر همین هیچکس نمی توانست مرا از کلیسا اخراج کند.
برنارد لینچ در 42 سال گذشته به عنوان عضوی از انجمن مسیونرهای مسیحی در آفریقا در کشورهای مختلف این قاره به تبلیغ دین مسیحیت پرداخته است ولی مشخصه اصلی این کشیش که یکی از معروفترین کشیش ها در کره زمین محسوب می شود که اصلاً ارتباطی با موفقیت او در تبلیغ دینش ندارد بلکه به خاطر پرونده جنجالی است که در دادگاهی محلی در آمریکا در سال 1989 تشکیل شد.
ماجرا به درگیری لینچ و سرپرست کلیسا برمی گردد که با مداخله پلیس آمریکا خاتمه یافت ولی داستان به اینجا ختم نشد. با وجود اینکه قاضی دادگاه درصدد سرپوش گذاشتن روی موضوع مورد بحث لینچ بود ولی او دعوا بر سر همجنس گرایی کشیشان کلیسای مورد نظر را به کتابی مستند تبدیل کرد که از روی آن فیلمی نیز در شبکه های انگلیسی ساخته شد.
لینچ در سال 1992 به انگلیس آمد تا بتواند حقایقی را که به چشم دیده بود را منتشر کند. وی در این کتاب با عنوان «اگر این عشق نباشد: جنسیت، مرگ و خدا» که قرار است توسط انتشارات سیرکل انگلیس در شانزدهم ماه می سال جاری منتشر شود، می گوید بسیاری از کسانی که در کلیسای کاتولیک همجنس گرایی را موضوعی مربوط به اختلالات روانی و فی نفسه بی اشکال از نظر شرعی اعلام می کنند، نیمی از شورای کلیسای واتیکان هستند که همگی همجنسگرا هستند.
این در حالی است که لینچ یک بار از تظاهرکنندگان همجنسگرایی علیه بازدید پاپ بندیکت شانزدهم از لندن در سال 2010 حمایت کرده بود و حتی یک بار هم به خاطر مخالفت با جریانی که هم اکنون در کلیساهای کاتولیک جریان دارد علیه بندیکت با ملحدان و کافران مشهوری مثل ریچارد داوکینز در یک خط صف آرایی کرده بود.
نکته جالبی که در کتاب لینچ آورده شده اعتراف به 14 سالی است که او با یکی از همجنس گراها به نام بیلی دسموند ازدواج کرده بود ولی در کتابش به صداقتش(!) افتخار می کند گرچه صفحات کتابش را از ریاکاری کشیشان کاتولیک صفحات پر کرده است.
وی می نویسد در طول تمام این 14 سال کلیسای کاتولیک می خواست به نحوی از شر من خلاص شود ولی باید بگویم که جریان همجنسگرایی در کلیساهای کاتولیک به امری عادی تبدیل شده و به خاطر همین هیچکس نمی توانست مرا از کلیسا اخراج کند.
وی می نویسد: در شغل کشیشی حتی به عنوان سخنگوی رسمی پاپ برای امتناع از ازدواج هیچ هدیه یا تشکری از انسان نمی شود و محرومیت از این میل طبیعی نمی تواند منطقی باشد. چرا در دین مسیح و در کلیسای کاتولیک باید به سوالاتی پاسخ داده شود که هیچ چیز درباره آن تجربه نشده است؟
این کشیش در جملاتی پیامبر گونه اعتقاد دارد از مارتین لوتر تا رهبر دیگر جنبش ها در غرب به این نتیجه رسیده اند که مسیحیت به خصوص در کلیسای کاتولیک به تناقض های اساسی رسیده است که وقتی کشیشان کاتولیک اعتقاد پیدا می کنند همجنس گرایی بخشی از عشق به خدا است آینده این دین به کجا می رسد، معلوم نیست.
لینچ در کتاب خود نوشته است که میلیونها کشیش زن و مرد همجنسگرا در سراسر جهان وجود دارند که تنها به شاهدی سوم شخص نیاز دارند تا عمل آنها را تایید کند.
برنارد لینچ سالها در کشورهای آفریقایی به خصوص در زامبیا با گروههای حقوق مدنی برای مبارزه با ایدز کار کرده است و در بخش دیگری از کتابش مینویسد برای اولین باری که این بیماری کشف شد بعضی از کشیشان به این بیماری مبتلا شده بودند...
ایالات متحده امریکا برای معلومات که منتج به دستگیری حافظ محمد سعیدی رهبر لشکر طیبه یکی از گروهای افراطی و بنیادگر فعال در پاکستان که گفته می شود حملات 2008 ممبی را سازماندهی و اجراء نموده بود و اکنون با شبکه القاعده ارتباط نزدیک دارد، ده میلیون دالر جایزه تعیین نموده است.
این خبری است که از ورای رسانه ها به نشر رسید اما نگرانی از آنجا ناشی می شود که آیا با دستگیری و یا کشته شدن حافظ محمد سعیدی قضیه به پایان می رسد و امنیت جهان تضمین خواهد شد؟
آیا ساکنین این کره خاکی دیگر شاهد وقوع حملات تروریستی نخواهد بود و یکی از عزیزان خویش را در حملات این گونه از دست نخواهد داد؟
در حالیکه ماشین تولید افراطیت و تروریزم در قلمرو پاکستان هم چنان فعال و مدارس جلب و جذب اختناق و دهشت افگنی به سرباز گیری از میان جوانان و نوجوانان پرداخته و بعد از تربیت و تجهیز به سایر کشور ها غرض ایجاد رعب و وحشت گماشته شود؟ مسلماً جواب منفی است چون با کشته شدن اسامه بن لادن هنوز که هنوز است و نزدیک به یک سال از مرگ وی می گذرد، آن سازمان فعال است و به حملاتش ادامه می دهد چنانچه این نگرانی از اظهار نظر رایان کراکر سفیر ایالات متحده امریکا مقیم کابل که گفته است " گروه القاعده هنوز فلج نشده و نیروی آن را دارد تا کشور های غربی را مورد حمله قرار دهد" به خوبی نمایان است و این مقوله حقوقی را به یادم آورد که اگر می خواهید جامعه عاری از جرم داشته باشید باید محیط را انسانی سازید.
در حالیکه اگر حکومت پاکستان با مدیریت کنونی، نحوه دولت داری موجود و رهبران فاقد خرد سیاسی که فعلاً بر مسند قدرت تکیه زده و بر مردم مظلوم آن دیار امر و نهی می نمایند، وجود داشته باشد، ده ها و صد ها بن لادن و حافظ محمد سعیدی تولد و تربیه خواهد شد، چون مدارس در آن کشور به وفور یافت می شود و جوانان و نوجوانان بیکار نیز به اندازه کافی وجود دارد که افراطیت را ترویج نموده و گسترش دهد.
چنانچه اخیراً رهبران طالبان به افراد تحت امرش دستور داده است که از میان کودکان و نوجوانان 9 تا 20 سال سرباز گیری نموده و در مدارس ویژه شان در مناطق خیبر ایجنسی، باجور ایجنسی، مومند ایجنسی و ... تعلیم و تربیه و غرض انتحار و خلق وحشت به افغانستان اعزام و توحش و بربریت را در این کشور گسترش دهند. چه بسا از این شاگردان ده ها بن لادن، ملا عمر، حافظ محمد، جلال الدین و سراج الدین حقانی و ... تربیه و امنیت جهان را به چالش مواجه خواهند ساخت. چون آن کشور به ماشین تولید ترور و وحشت تبدیل و تا زمان موجودیت اش به این امر شوم مبادرت خواهند ورزید و امنیت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی را در سراسر جهان به خطر مواجه خواهند ساخت.
از سوی دیگر، در پاکستان دولت در درون دولت و حکومت در درون حکومت موجود است آی اس آی به صورت مستقل عمل می کند، ارتش به صورت جداگانه و هیچ کدام تابع حکومت ضعیف به رهبری آصف علی زرداری نیست.
چنانچه احمد رشید روزنامه نگار و نویسنده شهیر آن کشور که سال های زیادی از عمر خویش را صرف تحقیق مسایل پاکستان نموده و به صفت روزنامه نگار در جریان حوادث که دور و پیشش به وقوع پیوسته قرار داشته است، در کتاب خویش تحت عنوان " پاکستان در پرتگاه " که جدیداً به نشر رسیده به این موضوع صریحاً اشاره نموده و نگاشته است " دلیل اصلی مشکلات پاکستان در آن است که این کشور نیازمند کمک های آمریکا است و سیاست داخلی آن پیچیده است، حکومت بر ارتش و سازمان اطلاعات کنترول ندارد، از اقلیت های خود محافظت نکرده و بخش های از خاک خود را در برابر طالبان پاکستانی و دیگر گروه های شورشی حفظ نکرده است " با اوضاع این گونه از مقامات آن کشور چه توقع می توان داشت؟
آیا آنها در امر مبارزه با تروریزم صداقت خویش را به اثبات خواهند رساند و همگام با جامعه جهانی در راستای محو وحشت و دهشت مبارزه خواهند نمود؟
آیا حکومت ملکی این توانمندی را دارد که در مقابل سیاست ها و پالیسی های ماجراجویانه سازمان آی اس آی بایستد؟
طوریکه تجربه به اثبات رسانده دولتمردان پاکستان همیشه سیاست منازعه طلبانه خویش را به پیش برده و هیچ گاهی یک همسایه خوب و قابل اعتماد برای افغانستان و شریک مطمئن در امر مبارزه با تروریزم برای جامعه جهانی نبوده و نیست.
چه، اسناد و مدارک کافی دال بر حمایت آنکشور از بنیاد گرایی و تروریزم موجود است مانند حمله سال پار شبکه تروریستی حقانی بالای سفارت امریکا مقیم کابل و موجودیت رد پای آی اس آی در عقب آن حمله و حمله مشابه بالای پایگاه ناتو در ولایت میدان وردک که حملات متذکره روابط ایالات متحده امریکا را با پاکستان در پایین ترین سطح اش تنزیل داده و موج عظیم از بی اعتمادی را میان طرفین خلق نموده است.
بناءً می طلبد جامعه جهانی به خصوص ایالات متحده امریکا (اگر همکار تروریزم نیستند) به جای تعیین نمودن جایزه برای ردیابی حافظ محمد سعیدی، به فکر مسدود نمودن مدارس تربیوی تروریستی در خاک پاکستان و اعمال فشار بر سازمان جاسوسی آی اس آی بر آید تا مشکل به صورت بنیادی حل شود و الا همان گفته احمد رشید صدق خواهد کرد که گفته است " پاکستان در حال اضمحلال است و مسوولیت آن به دوش مقام های اسلام آباد و دولت باراک اوباما است".
پایان
نویسنده: جمشید آرش
مقام های ایالات متحده آمریکا خواستار ایجاد پایگاه نظامی در افغانستان نیستند.
وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر این موضوع گفته است که واشنگتن راه حل سیاسی برای چالشها در افغانستان تاکید دارد.
با این حال هیلاری کلینتون گفته است که شرط های امریکا برای مذاکره با طالبان هنوز هم پا بر جاست .
مسئولان فرماندهی ولایت بلخ از رهایی یک جوان از سوی پولیس جنایی ولایت بلخ خبر میدهد .
این جوان روحالله نام دارد و 30 روز پیش از مربوطات شهر مزار شریف توسط یک تن از دوستانش ربوده شده بود.
گفته میشود اختطاف کننده گان در بدل رهایی روح الله از خانواده وی پول خواسته بودند.